Rodfræsning

I verdensklasse

Brug for hjælp til rodfræsning?

Har du et skovområde der trænger til en rodfræsning? Efter stubbene er fræset helt væk er der stadig et omfattende system af rødder i skovbunden. Skal du have plantet nye træer eller skal området bruges til et nyt formål?

Uanset hvilke planer du har for det nye areal er det altid en god idé at få fjernet rødderne fuldstændigt så du ikke løber ind i forhindringer. Har du brug for hjælp til rodfræsning fra en professionel skoventreprenør? Så tøv ikke med at tage fat i Thy Skovteknik. Vi hjælper med rodfræsning og meget andet i Thisted, Thy og andre omkringliggende områder.

Vi til tilbyder hele pakken!

Skal du have fældet et skovareal kan du overlade opgaven til os fra start til slut. Vi fjerner træer, stubbe og rødder så området er fuldstændigt ryddet. Her er en liste over vores mange ydelser så du kan få et ordentligt overblik:

Få en professionel hjælp til rodfræsning

Ønsker du at fjerne rødderne er der flere måder at gøre det på, men typisk grave man dem op eller fræser dem og blander det ind i jorden. Vi anbefaler fræsning da vi mener det er den bedste og mest effektive løsning.

Det største problem for mange er at de mangler de relevante maskiner. Du kan naturligvis leje en fræser hvis du ønsker at spare lidt penge. Men på den måde har du også alt hovedpinen med at udføre arbejdet.

Har du begrænset erfaring med en fræser eller ingen, vil du spare en masse tid og hovedpine ved blot at tilkalde en professionel som os. Vi udfører arbejdet hurtigt og grundigt til konkurrencedygtige priser. På den måde slipper du for bøvlet.

Få et uforpligtende tilbud på rodfræsning

Ønsker du vores hjælp til at fjerne dine rødder? Så kontakt os telefonisk eller via mail. Så giver vi et uforpligtende tilbud på opgaven så snart vi har et overblik over opgavens omfang.