Stubfræsning

I verdensklasse

Stubfræsning over opgravning

Der er naturligvis flere måder at fjerne stubbe fra skovbunden på. En typisk metode private uden maskineri benytter sig af er opgravning af stubben. Men afhængig af stubbens størrelse kan dette være utroligt vanskeligt, hvis ikke umuligt. Og hvis det endelig skulle lykkes, efterlader man et hul i jorden hvor stubben var. Et enormt hul er dog et større problem med stubbe i haven og knap så stort et problem når man har med skovarealer at gøre.

Ikke desto mindre mener vi at stubfræsning er det bedste valg af de to løsninger. Stubbens størrelse spiller ingen rolle med hensyn til opgavens besvær. Det tager blot længere tid at fræse fordi der er mere træ. Samtidig efterlader du ikke et stort hul da store dele af stubben og rødderne automatisk blandes ind i jorden.

Det eneste problem med fræsning er maskinerne. Det er sjældent at man som privat har en rod- eller stubfræser i garagen. Derfor bliver man nødt til at leje en stubfræser eller få en professionel til at udføre arbejdet. Men det er måske en nødvendighed alligevel hvis man ingen erfaring har med faget i forvejen.

Hvad koster stubfræsning?

Prisen på stubfræsning variere afhængig af opgavens omfang. Så ønsker du en konkret pris på din opgave, anbefaler vi at du giver os et kald så vi kan få en god snak om din opgave.

Vi kan sågar komme ud til området selv og evaluere opgavens omfang så du kan få en rimelig pris.

Vi hjælper gerne med stubfræsning

Som professionel skoventreprenør hjælper vi gerne med med fræsning af stubbene i jeres skovområde. Kontakt os enten via telefon eller skriv til os på mail.
Så vender vi tilbage med et tilbud på stubfræsning.