Flishugning

I verdensklasse

Hvad kan flis bruges til?

Flis kommer jo både i form af træ og bark. Flis har derfor ikke kun mange muligheder pga. dets anvendelighed og nytte men også pga. den forskellige æstetik afhængig af farven på enten træ- eller barkflis.

I langt de fleste tilfælde bruge man materialet fra flishugning til haven da fordelene er mange. Da flis er et naturligt materialer fungere det virkeligt godt som bunddække til buske og bed i haven. Enhver have entusiast vil skrive under på at ukrudt i haven er et af de mest frustrerende ting at tage sig af når man arbejder i haven. Ikke fordi det er mere vanskeligt end så meget andet, men fordi det er en kamp man aldrig vinder. Der bliver ofte ved med at gro tilbage. Det er fordi sollyset skinner direkte ned på jorden og hjælper de små frø godt på vej.

Det er her flis kommer ind i billedet. Med barkflis kan du dække jorden i dit bed og skærme for solen så du kan forhindre ukrudt i at gro. Dette flis skal naturligvis skiftes ud med årene men det tager gerne et par år før det begynder at formulder.

Udover at skærme for solen, holder flisen også på fugten i jorden hvilket resultere i færre udsving i jordens temperatur. Dette betyder at du undgår tør jord og du slipper for at vande igen og igen.

Vi hjælper gerne med flishugning!

Skal du bruge vores hjælp til flishugning i Thisted eller andre omkringliggende områder? Så tøv ikke med at kontakte os enten telefonisk eller via mail. Vi står altid klar med et godt tilbud på flisning af dit træ.