Træfældning

I verdensklasse

Fordele ved professionel træfældning

Fordelen ved at få en professionel til at fælde træerne i dit skovareal er ikke blot at at arbejdet bliver udført ordentligt.

Som professionel skoventreprenør har vi adgang til større maskiner vi bruger til vores daglige opgaver som den private ejer typisk ikke har. Dette gør en stor og besværlig opgave for en privat, til en simpel og hurtigt udført opgave for os.

Træfældning kan samtidig være farligt og utilregneligt hvis man har begrænset erfaring med faget eller er fuldkommen uvidende. Nogle træer kan være ganske vanskelige og kræver en speciel tilgang, som f.eks. topkapning.

Med professionel hjælp slipper du for besværet og risikoen. Og du får samtidig det hele til en rimelig pris.

Har du et træ, som er væltet i stormen?

Har du været uheldig at dine træer er væltet i en storm og ligger i vejen for offentlig trafik eller andet? Så er det dit ansvar som ejer af skovarealet eller lign. at få det fjernet.

Her kan du naturligvis regne med vores hjælp. Vores service er hurtig og effektiv og vi garantere at opgaven er løst så hurtigt som muligt.

Få en pris på træfældning

Ønsker du en pris på din opgave er du velkommen til at give os et kald eller send os en mail. Prisen kan godt variere lidt afhængig af opgavens omfang. Så vi sørger gerne for at får en god dialog med dig så vi kan give dig en rimelig pris. Kontakt os gerne i dag og få et tilbud.